Verzekeringsadviseur: Relatiemanager Zakelijke Verzekeringen bij Ensupport

Sorry, this vacancy has expired. 

Commercial and Advice
Amersfoort
Aegon Corporate Centre

Function

Vanwege groei zoeken wij een klantgerichte, ervaren en vakkundige Relatiemanager Zakelijke Verzekeringen om voor minimaal 32 uur per week ons team te versterken. Ben jij de zakelijke verzekeringsadviseur die wij zoeken?

Wie zijn wij?

Je gaat werken bij Ensupport. Ensupport is een jong bedrijf dat in 2014 is opgericht als dochter van Nedasco (dochter van Aegon). Wij bieden professionele ondersteuning aan deelnemers van Nedasco die het beheer van hun schadeverzekeringsportefeuille hebben uitbesteed aan Ensupport. Daarnaast bedienen we vanuit Ensupport ook klanten uit onze eigen portefeuilles Befine, Elaska en Duchattel & Jongbloed. Dit doen we met een (nu nog!) klein team van slagvaardige en betrokken medewerkers. In verband met reeds gerealiseerde groei en nog grotere verwachtingen zijn we op zoek naar uitbreiding van dit team van enthousiaste medewerk(st)ers!

Wat ga je bij ons doen?
Als Relatiemanager Zakelijke Verzekeringen ben jij het eerste aanspreekpunt voor met name de bestaande zakelijke relaties. Je beheert de verzekeringsportefeuille en bouwt deze uit, je beoordeelt nieuwe aanvragen, je voert mutaties door, je vraagt offertes op en brengt offertes uit. Ook voer je mondelinge en schriftelijke communicatie met relaties, verzekeringsmaatschappijen en volmacht bedrijven. Je streeft ernaar klanten efficiënt te bedienen in hun behoefte aan service en advies. Dat doe je vooral vanuit ons pand in Amersfoort en in voorkomende gevallen door relaties te bezoeken.
 
Daarnaast ben je o.a. verantwoordelijk voor:
 • Het analyseren van het verzekeringspakket en de verzekeringsbehoefte;
 • Het periodiek inventariseren van de risico’s die de continuïteit van de onderneming (en die van de ondernemer) in gevaar kunnen brengen, en op basis hiervan adviseren;
 • Het met name beheren en zo mogelijk uitbreiden van de portefeuille;
 • Het opstellen van offertes en deze zelfstandig afwikkelen;
 • Het beantwoorden van vragen van relaties;
 • De correcte administratieve afhandeling van het klantcontact.

Requirements

Wat vragen wij?
Je herkent je in de karaktereigenschappen gedreven en klantgericht. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en het nodige aanpassingsvermogen. Je kunt je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren, maar vindt het wel belangrijk om onderdeel uit te maken van een team. Je beschikt over een proactieve instelling en hecht waarde aan relatiebeheer en kwaliteitsgericht werken. Je bent gedreven om in teamverband resultaten te bereiken en bent in staat om op basis van kennis en ervaring klanten te adviseren en commerciële kansen te benutten.
 
Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen en wensen:
 • Mbo+- of Hbo werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over Wft Basis, Wft Schade Particulier, Wft Schade Zakelijk en Wft Inkomen;
 • Een afgeronde opleiding op het gebied van risicomanagement (bijv. GRMC) is een pre;
 • Ervaring met advisering in zakelijke verzekeringen, evenals ervaring met particuliere verzekeringen.

Compensation

Wat bieden wij?
 • Een uitdagende functie die wordt gekenmerkt door veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Een informele werkomgeving in een sfeervol kantoor;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren d.m.v. onze studiekostenregeling en de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Uiteraard horen bij deze functie passende arbeidsvoorwaarden.

Contact

Heb je interesse?
Reageer dan zo snel mogelijk! Solliciteren kan per e-mail naar po@nedasco.nl, voorzien van CV + motivatie, of via het sollicitatieformulier op onze website. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marcel Le Noble via telefoonnummer 06-13350443.

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.
Please accept cookies in order to share on Social Media sites