Senior Ontwikkelaar

Sorry, this vacancy has expired. 

Information Technology
Amersfoort
Aegon Netherlands

Function

Ben jij een ervaren ontwikkelaar die graag oplossingen bedenkt voor de problemen van de business? Maak je makkelijk contact met mensen met verschillende achtergronden en werk je graag samen? Dan ben jij misschien wel de Senior Ontwikkelaar die wij zoeken!

Over Nedasco

Wij zijn Nedasco, 100% dochter van Aegon. Nedasco is een serviceprovider voor tussenpersonen. Wij geven financieel adviseurs op eenvoudige wijze toegang tot de verzekeringsmarkt en willen samen met adviseurs ondernemen. Onze dienstverlening is erop gericht om de bedrijfsvoering van onze klant efficiënter en winstgevender te maken. Dit begint bij onze medewerkers. Wij zorgen goed voor jou en jij zorgt goed voor onze klanten. Samen met jou willen we het verschil maken en onze doelstellingen bereiken.

Wat ga je bij ons doen?
Bij Nedasco geloven we dat architectuur niet van boven opgelegd wordt, maar multidisciplinair in het team wordt vormgegeven. Als Senior Ontwikkelaar bij Nedasco krijg jij zo de ruimte om jouw ideeën over softwarearchitectuur vorm te geven. Hiervoor zijn jouw people skills net zo belangrijk als jouw ontwikkelcapaciteiten. Je gaat bij ons ontwikkelen met open sources zoals Java, Angular, Spring Boot, microservices, API’s en anderen. Daarnaast kopen we veel componenten en integreren we die in ons landschap.
 
Jouw plek in de organisatie
Je maakt deel uit van het team DevOps: een groep van elf enthousiaste mensen met allemaal een andere achtergrond. Denk aan ontwikkelaars, maar ook applicatie- en databasebeheerders. Allemaal disciplines die nodig zijn om Nedasco te bedienen! Er wordt veel waarde gehecht aan de inbreng van jouw talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen maken jullie de dienstverlening van Nedasco beter.
 

Requirements

Wat vragen wij?
  • Je beschikt over een afgeronde IT-gerelateerde opleiding op HBO of WO-niveau;
  • Je hebt 3 tot 5 jaar ontwikkelervaring, het liefst in meerdere omgevingen;
  • Onze oplossingen zijn gebouwd in meerdere technieken, dus een abstract denkvermogen is belangrijker dan een specialisatie;
  • Je kent het verschil tussen betrokkenheid en invloed, en je handelt daar naar;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het uiteindelijke teamresultaat.

Compensation

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende, veelzijdige en dynamische baan in een hecht team van enthousiaste en gedreven collega’s! Daarnaast bieden wij jou:
  • Een open en informele cultuur;
  • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden op te doen d.m.v. onze studiekostenregeling en de online leeromgeving van GoodHabitz;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een 13e maand, 27 vakantiedagen, korting op diverse verzekeringen en een goede pensioenregeling;
  • Een centrale werkplek dichtbij Centraal Station Amersfoort.

Contact

Ben je enthousiast geworden?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Solliciteren kan per e-mail naar po@nedasco.nl, voorzien van een CV en motivatiebrief, of via het sollicitatieformulier op onze website.
 
We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden. Recruiters kunnen alleen per e-mail reageren door het sturen van beschikbare cv’s en de voorwaarden die zij stellen bij een aanbieding.