DevOps Engineer BPM

Sorry, this vacancy has expired. 

Full time
Information Technology
Leeuwarden
Aegon Netherlands

Devops Engineer
 

Wij zoeken voor de afdeling Business Infomation Services een Devops Engineer. Kom jij ons team bij Aegon versterken?

Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiele bewustwording van mensen. We bieden begrijpelijke oplossingen waardoor onze klanten zelf bewuste keuzes kunnen maken voor een gezonde finaciële toekomst. Om succesvol te zijn in een snel veranderende wereld wil Aegon een toonaangevende speler zijn op het gebied van e-commerce en intelligence. In rap tempo passen we onze bestaande infrastructuur aan om klanten fundamenteel beter te bedienen.

Ons bedrijfsonderdeel Business Information Services (BIS) is de spil in dit proces. Binnen BIS zetten we state-of-the-art informationtechnologie in om de datastroom uit nieuwe applicaties te transformeren naar concrete, innovatieve toepassingen binnen Aegon.

Team Apollo verzorgt de ICT-ondersteuning voor de workflow binnen Aegon Particulier. Dit team is verantwoordelijk voor de modelering en archivering van, alsmede de rapportages over, alle business processen van hypotheken en leven. De belangrijkste drijfveren van Team Apollo zijn klantcontact, kwaliteit, efficiency en risicobeheersing.

Functie

Als DevOps Engineer voer je uiteenlopende werkzaamheden uit in onder meer de analyse, ontwikkeling, testen en het beheer van IT-oplossingen. Wat je doet is afhankelijk van wat nodig is voor het team. Wij zoeken iemand die in de breedte van al deze onderwerpen op de hoogte is, met een specialisatie voor de beheer activiteiten. Termen als Service request, Incident- en Problemproces zijn voor jou door en door bekend.

Je wordt onderdeel van een team dat van A tot Z verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en beheren van functionaliteiten die geprioriteerd worden door de Product Owner. In sprints neem je deel aan alle teamactiviteiten, zoals standups, sprintplannings en retro’s. Waarmee op een snelle en flexibele wijze aan (tussen)resultaten wordt gewerkt. Je bent afhankelijk van jouw collega’s en dus moet je veel samenwerken met andere IT-specialisten en de business. Dit betekent dat je elkaar continu op hoogte houdt, feedback geeft en tijdig om hulp vraagt. In het team wordt hard gewerkt aan resultaten, maar er is ook ruimte voor experimenten, reflectie en veel lol.

Wij zoeken iemand die beschikt over de volgende eigenschappen:

  • positief,
  • sociaal,
  • punctueel,
  • pro-actief,
  • aanpakker,
  • toont eigenaarschap,
  • klantgericht,
  • probleemoplossend,
  • affiniteit met Agile Scrum,
  • HBO werk- en denkniveau

Ontwikkeling

Omdat de wereld snel verandert is het belangrijk dat het team en jijzelf continu werken aan persoonlijke en expertise ontwikkeling. Samen met je team bepaal je op welke wijze kennis en vaardigheden in het team in voldoende mate aanwezig zijn en blijven.