Junior Pricing Actuaris Inkomen

32-40 Hours
Actuarial
The Hague
Aegon Netherlands

Function

Over Aegon
Bij Aegon helpen wij onze klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. We zijn een bank, vermogensbeheerder, verzekeraar en pensioenbedrijf. En wie denkt dat werken bij een financiële instelling saai is, die heeft het mis. Niks ‘zwartepakkencultuur’, althans niet bij Aegon! Ook in een spijkerbroek of op je sneakers kan je bij ons gewoon naar kantoor komen!
 
Wat ga je doen?
Als Junior Pricing Actuaris Inkomen  combineer jij je klantgerichte instelling met een sterk analytisch vermogen.

In deze functie zal jij je onder andere bezig houden met het ontwikkelen van tarieven voor nieuwe en bestaande inkomensproducten. Verbeteringen zijn altijd mogelijk, dus houd je zelf niet tegen om dit door te voeren in onze pricingmodellen. Daarnaast zal jij je bezighouden met het opstellen en analyseren van actuariële winstgevendheidsanalyses en het beoordelen van de impact van pricing op de waardering. Naast het ontwikkelen en analyseren van tarieven en pricingsmodellen, zien we jou graag participeren in (multidisciplinaire) projectteams om onder andere nieuwe producten te ontwikkelen. 

Ben jij iemand die analytisch sterk is en oplossingsgericht kan denken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Deze eigenschappen zijn met name belangrijk in het stukje pricing en tariefontwikkeling. Om goed deel te nemen in de multidisciplinaire projectteams en om te kunnen beargumenteren waarom jij een bepaald tarief logisch vindt, is het belangrijk dat je goede communicatieve en adviesvaardigheden bezit. Daarnaast zoeken wij een klantgerichte teamspeler met een gezonde dosis daadkracht.

Over de afdeling
Het team Pricing Inkomen is een onderdeel van de afdeling Finance Zakelijk. De afdeling Finance Zakelijk is onderdeel van Financiën Nederland en werkt primair voor het bedrijfsonderdeel Zakelijk. De senior manager Finance Zakelijk maakt daarom naast het Management Team van Financiën Nederland ook onderdeel uit van het Management Team Zakelijk. De afdeling speelt daarmee een belangrijke rol in de samenwerking en afstemming tussen het bedrijfsonderdeel Zakelijk en Financiën Nederland.
 
Naast ons team maak je natuurlijk onderdeel uit van Aegon. Via Young Aegon kan je deelnemen aan de netwerkborrels, lunches met het senior management, sporttoernooien, het gala en de jaarlijkse wintersportreis. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar wel leuk!

Requirements

Beschik jij over het volgende? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren!
 • Een afgeronde WO-opleiding in een bèta-richting (bv. econometrie, actuariële wetenschappen, wiskunde of natuurkunde);
 • Kennis van (spreadsheet)programma’s en programmeren (in bijvoorbeeld Excel, VBA of R);
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Je vindt het leuk om in (multidisciplinaire) teams samen te werken;
 • De eigenschappen ‘initiatiefrijk’, ‘pro-activiteit’ en ‘leergierigheid’.

Compensation

Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2944,02 en €4906,70 (schaal 8)  o.b.v. 38 uur;
 • Daar bovenop ontvang je maandelijks een vaste 13e maand en vakantiegeld in de vorm van een flexbudget (16,7% van je maandsalaris);
 • 27 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek (13 extra dagen bij een 40-urige werkweek);
 • De ruimte om opleidingen of trainingen te volgen;
 • Een passende reiskostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling en korting op Aegon producten.

Contact

Spreekt deze rol jou aan? Twijfel dan niet en solliciteer via onze website! Wij zien graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet. Een online assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monica Ceulen, Talent Acquisition Manager via 06-82528238 of monica.ceulen@aegon.nl.