Junior Pricing Actuaris

Actuarial
The Hague
Aegon Netherlands

Function

Als Junior Pricing Actuaris bij het team 'Inkomen' combineer jij je klantgerichte instelling met een sterk analytisch vermogen om zo samen met het team de kar te trekken op het gebied van pricing.

In deze functie zal jij je onder andere bezig houden met het ontwikkelen van tarieven voor nieuwe en bestaande producten. Kom jij gaandeweg verbeteringen tegen? Deze mag je dan uiteraard doorvoeren in onze pricing modellen. Daarnaast zal jij je bezighouden met het opstellen en analyseren van actuariële/winstgevendheids-analyses en het beoordelen van de impact van pricing op de waardering. 
Naast het ontwikkelen en analyseren van tarieven en pricingsmodellen, zien we jou graag participeren in (multidisciplinaire) projectteams om onder andere nieuwe producten te ontwikkelen. 

Zoals je leest zoeken wij dus iemand die analytisch sterk is en oplossingsgericht kan denken. Dit is met name belangrijk in het stukje pricing en tariefontwikkeling. Om goed deel te nemen in de multidisciplinaire projectteams en om te kunnen beargumenteren waarom jij een bepaald tarief logisch vindt, is het belangrijk dat je goede communicatieve en adviesvaardigheden bezit. Daarnaast zoeken wij een klantgerichte teamspeler met een gezonde dosis daadkracht.

Over de afdeling
Het team Finance Zakelijk bestaat uit in totaal 19 personen, waarvan 4 controllers, 5 pensioen actuarissen, 3 inkomen actuarissen, 3 werkstudenten en 2 managers (Control Zakelijk en Pricing Zakelijk) en een senior manager (overall verantwoordelijk).

De afdeling Finance Zakelijk is onderdeel van Financiën Nederland en werkt primair voor het bedrijfsonderdeel Zakelijk. De senior manager Finance Zakelijk maakt daarom naast het Management Team van Financiën Nederland ook onderdeel uit van het Management Team Zakelijk. De afdeling speelt daarmee een belangrijke rol in de samenwerking en afstemming tussen het bedrijfsonderdeel Zakelijk en Financiën Nederland.

Requirements

Beschik jij daarnaast over het volgende? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren!
 • Een afgeronde WO opleiding in een Beta-richting (bv. econometrie, actuariële wetenschappen, wiskunde of natuurkunde);
 • Kennis van (spreadsheet) programma’s en programmeren (in bijvoorbeeld Excel, VBA of R);
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse als Engelse taal;
 • Je vindt het leuk om in (multidisciplinaire) teams samen te werken;
 • De eigenschappen ‘initiatiefrijk’, ‘proactiviteit’ en ‘leergierigheid’.

Compensation

Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2944,02 en €4906,70 (schaal 8)  o.b.v. 38 uur;
 • Daar bovenop ontvang je maandelijks een vaste 13e maand en vakantiegeld in de vorm van een flexbudget (16,7% van je maandsalaris);
 • 27 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek (13 extra dagen bij een 40-urige werkweek);
 • De ruimte om opleidingen of trainingen te volgen;
 • Een passende reiskostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling en korting op Aegon producten.

Contact

Spreekt deze rol jou aan? Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via ons sollicitatieformulier op deze website. Een online assessment maakt onderdeel uit van het selectie proces. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monica Ceulen, Talent Acquisition Manager via 06-82528238 of monica.ceulen@aegon.nl.