Senior IT Auditor

Audit
Den Haag - The Hague
Aegon Netherlands

Function


Als auditor werk je binnen Internal Audit Nederland (IAN). IAN toetst of de bedrijfsvoering van Aegon Nederland zodanig is ingericht en functioneert dat we onze strategische en operationele doelstellingen kunnen realiseren en onze risico’s beheersen. Wij geven het senior management, de Supervisory Board en externe stakeholders inzicht in de vraag of Aegon ‘in control’ is. Op dit moment bestaat het team uit 12 auditors met een diverse achtergrond.
 
IT is van groot belang voor de organisatie en brengt veranderingen met zich mee in verschillende onderdelen van de organisatie. Met jouw specialistische kennis ben jij een van de aanspreekpunten binnen het audit team op dit gebied. Samen met twee andere IT auditors ben jij verantwoordelijk voor de IT audits op het jaarplan.

In jouw rol als senior IT auditor heb je een unieke kans om veel verschillende gebieden van ons bedrijf te zien en te begrijpen. Je hebt de mogelijkheid om niet alleen IT-audits uit te voeren, maar ook operationele- en ‘integrated’ audits op vele andere terreinen. Het reviewen van strategische (IT) projecten is ook een onderdeel van ons takenpakket. Deze combinatie van verantwoordelijkheden maakt deze rol uniek.
 
Je maakt deel uit van het Global IT Audit team met als aandachtsgebied Aegon Nederland waar bijvoorbeeld ook TKP, Aegon Bank en Knab onder vallen. Er zijn ook mogelijkheden om internationaal ervaring op te doen bij onze organisatieonderdelen in het buitenland. 

Over de afdeling:
IAN is een hecht en ambitieus team. Wij werken met twaalf auditors die een achtergrond hebben in Financial, Operational en IT auditing of die een overstap hebben gemaakt vanuit een ander vakgebied. Wat ons verbindt is onze onderzoekende en nieuwsgierige instelling bij elke opdracht die we uitvoeren.

Ons team is informeel en wij vinden passie voor je vak en vooral ook plezier maken met elkaar belangrijk. Elk jaar organiseren wij een aantal activiteiten na werk zoals een borrel, ‘Escape Room’ of een BBQ. 
 

Requirements


Als senior IT auditor lever je een bijdrage aan het veranderingsproces, signaleer je knelpunten en rapporteer je die. Met je gevoel voor de organisatie en je inhoudelijke kennis, weet je een brug te slaan tussen IT en de bedrijfsdoelstellingen. Ook ben je nieuwsgierig, heb je een ‘hands on’ mentaliteit en toon je lef om zaken helder te benoemen. Jij bent met je expertise en persoonlijkheid in staat om op verschillende niveaus binnen de organisatie impact te hebben. Hiermee maak je uiteindelijk het verschil voor onze klanten!

Aanvullend heb je:
  • Afgeronde relevante WO-opleiding.
  • bij voorkeur studerend of al afgestudeerd als IT auditor (RE) en/of CISA.
  • 3 tot 10 jaar relevante werkervaring binnen het werkveld.
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in zowel Engels als Nederlands.
  • Kennis van IT processen en systemen is noodzakelijk. Technische kennis is een pré.

Compensation

Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Een concurrerend maandsalaris
  • Daar bovenop ontvang je een vaste 13e maand en vakantievergoeding in de vorm van een maandelijks flexbudget van 16,7% van je maandsalaris.
  • Goede werk/privé balans met minimaal 27 vakantiedagen.
  • Een passende reiskostenvergoeding.
  • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.

Contact


Spreekt deze rol jou aan? Wij ontvangen dan graag jouw cv en motivatie via ons sollicitatie formulier op deze website. Een online assessment maakt onderdeel uit van het selectie proces.  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anne van Busselen, telefoonnummer 06-23792726 of anne.vanbusselen@aegon.nl.