Senior Business Analist Aegon Bank

32-40 Hours
Bank
The Hague
Aegon Netherlands

Function

Als Senior Business Analist bij Aegon Bank ben je onderdeel van een nieuw te vormen Change Office afdeling dat bestaat uit 5-10 FTE. Onder de afdelingen vallen gebieden als Keten Management, Portfolio Management en Project Management. Hier wordt Change in het breedste zin van het woord gefaciliteerd door middel van het inrichten van processen en waardeketens, het bijdragen aan het maken van impact analyses, het realiseren van stuurinformatie en het geven van advies. Je werkt binnen het team nauw samen met alle collega’s, waaronder de Keten Manager en de Project Support Officer. Maar natuurlijk ook met andere waarde eigenaren en stakeholders zowel van binnen als buiten Aegon Bank. Jij levert op de eerste plaats een grote bijdrage aan de opbouw van de afdeling. Om samen bij te dragen aan de realisatie en innovatie van onze producten en diensten en zorgt er samen met de teams voor dat onze klanten hoogwaardige dienstverlening ervaren!

De afdeling Change Office is verantwoordelijk voor het vertalen van de Aegon Bank strategie naar een uitvoerbaar projectportfolio (de juiste dingen doen) en het faciliteren en monitoren van de uitvoering (de dingen juist doen). Change Office werkt nauw samen met alle Aegon Bank afdelingen en andere Aegon onderdelen, zoals bijvoorbeeld Aegon BIS dat verantwoordelijk is voor de Informatie Technologie en zoals Marketing dat verantwoordelijk is voor de Communicatie en Campagnes.

De afdeling heeft een belangrijke rol in de digitale transitie die Aegon Bank doormaakt op dit moment. Als Business Analist ben je een belangrijke spil in het beheerst doorvoeren (budget & tijd) van de change van Aegon Bank, dit is een essentieel element van deze afdeling. 

Requirements

Als Senior Business Analist heb je organisatiebewustzijn, kan je zelfstandig werken en zit het plannen en organiseren in je genen!

Aanvullend:
• Heb je een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in bedrijfskundige of economische richting;
• Beschik je over enkele jaren relevante werkervaring binnen dit domein;
• Denk je mee over en draag je bij aan het inrichten van de Change Office afdeling van communicatie, tot processen  tooling en denk je mee over het doorvoeren van een Agile transitie bij Aegon Bank;
• Je overziet het totale proces en zorgt voor ondersteuning in en om het beheer van de portfolio’s, zoals opvraging, opvolging van de rapportering, het plannen van projecten en initiatieven en voorbereiding van de portfolioraden;
• Je zorgt voor het opmaken van views, rapportages over de realisatie van de doelstellingen, de projecten en specifieke initiatieven in de verschillende portfolio's;
• Je zorgt samen met collega’s van Change Office voor een excellent projectverloop en ondersteunt soms bij het doorvoeren van projecten;
• Je beschikt over goede kennis van veranderprocessen en ervaring met werken in een Agile omgeving.


 

Compensation

Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Een concurrerend maandsalaris
  • Daar bovenop ontvang je een vaste 13e maand en vakantievergoeding in de vorm van een maandelijks flexbudget van 16,7% van je maandsalaris.
  • Goede werk/privé balans met minimaal 27 vakantiedagen.
  • Een passende reiskostenvergoeding.
  • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.
 

Contact

Spreekt deze rol jou aan? Wij ontvangen dan graag jouw cv en motivatie via ons sollicitatie formulier op deze website. Een online assessment maakt onderdeel uit van het selectie proces. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anne van Busselen, 06-23792726 of anne.vanbusselen@aegon.nl.