HR Analist

Human Resources
The Hague
Aegon Netherlands

Function

Wij zoeken voor de afdeling Human Resources een HR medewerker. Help jij de business graag op het gebied van personeelswijzigingen?  Dan ben jij de versterking van ons team.

Als HR medewerker ben je onderdeel van een afdeling die alle voorkomende werkzaamheden in de HR administratie uitvoert voor de klant (medewerkers en managers van Aegon). Je hebt kennis van Workday en bent goed in staat anderen te helpen. Als HR medewerker help je collega’s in de business en adviseert hen bij vragen die zij hebben over het invoeren en verwerken van personeelswijzigingen. Jij controleert op volledigheid en juistheid van de aangeleverde informatie in Workday én voert waar nodig zelf de wijzigingen in Workday in. Ook neem je deel aan administratieve projecten binnen HR Services. Je levert een bijdrage aan het verbeteren van de processen, het opstellen/bijhouden van werkinstructies en het inrichten/uitvoeren van analyses, rapportages en controles.

 

Requirements

Als HR medewerker heb jij inzicht in de in- door- en uitstroomprocessen binnen een HR organisatie. Je kent de processen en grijpt in indien nodig. Je bent in staat om pro actief te denken en te handelen, je werkt nauwkeurig en je bent zichtbaar voor de business.
Aanvullend heb je:
  • HBO diploma bij voorkeur HR opleiding;
  • Ruime werkervaring in een HR administratieve functie;
  • Kennis van personeelsregelingen en de impact op de administratie hiervan;
  • Affiniteit met het werken in verschillende systemen (kennis van Workday is een absolute pre);
  • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van Engelse termen in vakjargon is een pré.

Compensation

Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Een concurrerend salaris.
  • Daar bovenop ontvang je een vaste 13e maand en vakantievergoeding in de vorm van een maandelijks flexbudget van 16,7% van je maandsalaris.
  • Een goede werk/privé balans met minimaal 27 vakantiedagen.
  • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.
  • En bovenal, een gezellig team!

Contact

Spreekt deze rol jou aan? Wij ontvangen dan graag jouw CV en motivatie via ons sollicitatie formulier op deze website. Heb jij inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Helen Hoogerhuis-Gijzemijter, recruiter via 06-83589513.