Search Advertising (SEA) Specialist

Sorry, this vacancy has expired. 

38-40 Hours
Sales and Marketing
Den Haag - The Hague
Aegon Netherlands

Function

Wij zoeken voor de afdeling marketing een search advertising (SEA) specialist. Kom jij ons team bij Aegon versterken?

Ben jij die gedreven SEA specialist die het maximale resultaat uit onze search campagnes gaat halen? Dan zoeken we jou. Als SEA Specialist bij Aegon maak jij onderdeel uit van team Digital Sales & Business Development. Het team bestaat uit enthousiaste Digital Marketeers en Contentmanagers. Samen streven we ernaar om onze sales teamdoelstellingen te halen voor onze verschillende waardeketens, te weten, Hypotheken, Schade, Bank en Bescherming.

De SEA campagnes worden nu opgezet en beheerd door een externe partner. Om meer snelheid te kunnen maken willen we deze skills zelf in huis hebben. Jij bent daarbij de eerste specialist aan onze zijde, een echte pionier dus. Je gaat eerst aan de slag met het overnemen van onze Adwords en Bing campagnes van onze externe partner. Verder ga je meewerken aan de optimale inrichting en implementatie van Google Tag Manager en het Google Marketing Platform. Waardoor je nog meer slagkracht gaat krijgen. Daarnaast wissel je met internationale collega’s hierover je kennis en ervaring uit.

Bij Aegon is er veel tooling en data beschikbaar, zoals het Datalake, Salesforce en koppelingen met waardeketen specifieke systemen. Kortom, de data en de techniek liggen voor het grijpen. Aan jou om de campagnes aan de voorkant optimaal in te richten en aan de achterkant zo efficiënt mogelijk te koppelen.
 

Requirements

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring als search advertising specialist.
 • Je hebt affiniteit met paid kanalen zoals display en retargeting.
 • Je hebt ervaring met DoubleClick / Google Marketing Platform.
 • Je hebt affiniteit met techniek en systemen die kunnen bijdragen aan de performance van search campagnes, zoals CRM systemen en data leveranciers.
 • Je bent scherp, analytisch, creatief en hebt oog voor detail.

Compensation

Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • Een passend bruto maandsalaris.
 • Een maandelijks flexbudget van 16,7% van je maandsalaris.
 • Goede werk/privé balans met minimaal 25 vakantiedagen.
 • Een passende reiskostenvergoeding.
 • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.

Contact

Enthousiast over deze functie? En zie je een match met het profiel? Dan zijn we benieuwd naar je cv en motivatie. Klik op de oranje knop hiernaast en volg de stappen. Meer over Aegononze mensen en de sollicitatieprocedure lees je op onze website. Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met onze recruiter Tim Blok op 06-12360106 of per mail via tim.blok@aegon.nl.
Please accept cookies in order to share on Social Media sites