Senior Digital Service Marketeer

32-40 Hours
Sales and Marketing
The Hague
Aegon Netherlands

Function

Wij zoeken voor de afdeling Digital Services een Senior Digital Service Marketeer. Kom jij ons team bij Aegon versterken?

Als Senior Digital Service Marketeer bij Digital Services ben je de drijvende kracht achter de digitale transformatie binnen Aegon. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen op het gebied van (self-)service. Je werkt hierbij aan verschillende digitale platformen zoals Aegon.nl en Mijn Aegon. Vanuit de behoefte en vraag van de klant zorg je voor een optimale digitale ervaring. Je doet dit voor één of meer bedrijfsonderdelen binnen Aegon. Dit betekent dat je enerzijds zorgt voor voldoende conversie van de bestaande digitale (self-)services en anderzijds dat er nieuwe diensten ontwikkeld worden.

In een multidisciplinair team werk je samen met collega’s van customer intelligence, marketing en services om bestaande (self-)service kanalen en tools verder te laten groeien. Je optimaliseert informatie en journeys met focus op vindbaarheid, gebruik en conversie. Je combineert analytics-, CRM en Call-data en personaliseert.
 

Requirements

Als Senior Digital Service Marketeer heb je een afgeronde relevante WO opleiding. Aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring in een digitale functie en een sterke affiniteit met (self-)service. Daarbij ben je bedreven in het gebruik van Google Analytics. Aanvullende heb je:
  • ervaring met het opzetten en analyseren van A/B Testen middels VWO, Blueconic of andere optimalisatie tools;
  • je bruist van ambitie en wilt meewerken aan de digitale transformatie van ons bedrijf tot een toonaangevende en klantgerichte organisatie in financiële dienstverlening;
  • je bent scherp, analytisch en creatief tegelijk en in staat je creativiteit in resultaatgerichte ideeën uit te werken en succesvol te implementeren;
  • ook de techniek achter digitale platformen schrikt je niet af. Dankzij je uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat mensen te overtuigen en verandering in gang te zetten.
  • Je bent bekend met agile en scrum; ervaring als productowner is een pre.

Compensation

Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 
  • Een concurrerend maandsalaris
  • Daar bovenop ontvang je een vaste 13e maand en vakantievergoeding in de vorm van een maandelijks flexbudget van 16,7% van je maandsalaris.
  • Goede werk/privé balans met minimaal 27 vakantiedagen.
  • Een passende reiskostenvergoeding.
  • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.

Contact

Spreekt deze rol jou aan? Wij ontvangen dan graag jouw cv en motivatie via ons sollicitatie formulier op deze website. Een online assessment maakt onderdeel uit van het selectie proces. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Helen Hoogerhuis, 06-83589513 of hhoogerhuis-gijzemijter@aegon.nl.